onsdag 13 februari 2013

Det var en gång jag blev en stalker

Just denna soliga dag bestämde jag mig för att göra som alla andra Angelinos, och skriva manus i ett cafe. Det är så många författare och egen företagare överlag i denna stad, så det ligger väldigt mycket i kulturen att arbeta i coffee-shops här. Går du in i fik här sitter garanterat 80% av gärsterna med sin laptop och jobbar. Lite, jag vet inte, löjligt kan tyckas när man inte är van. Men det är faktiskt en himla bra grej, och för min egen del arbetar jag mycket bättre ute bland surr och ljud. Har aldrig varit bra i tyst och stilla hemmamiljö. Då dagdrömmer jag istället.

Så, denna dag bestämde jag mig för The pie hole, ett mysigt litet cafe i Arts District.
Nedanför gatan ligger bygnnaden som agerar exteriör, där karaktärerna bor, i Serien New Girl (en serie jag ÄLSKAR)De filmar alltid något i dessa hoods. När jag har bott där har 3 reklamfilmer och en långfilm spelats in.
Men nu när jag körde förbi inser jag att de filmar exteriören på den byggnaden. Precis när jag kör förbi springer Zooey Deschanel och Jake Johnson ur byggnaden i en scen.
ÅÅÅÅhh helevete tänker jag, Saris, som minsann aaaaaldrig blir starstruck.:-)
Svär och letar febrilt parkeringsplats. Till slut lyckas jag hitta en långt bort, och kubbar bort till inspelningsplatsen, som håller på att packa ihop.
Typiskt tänker jag, och går mot Pie hole.
Då hör jag på deras intercom radio att nästa scen är "in the alleyway". Går till fiket och inser att de riggar upp en scen precis brevid.
Intar en perfekt plats, och studerar hur de bygger upp allt. Trippel så mycket folk än vad jag är van vid på mina inspelningar!
Sen sätter de igång med scenen, visar sig jag sitter PERFEKT till hur Jake springer i sin scen.


Efter en av hans tagningar gick jag som den nörd jag är fram till honom, och sa vilket bra program det är.Han blev himla glad och tackade, och ställde upp på en bild. Brukar inte ta bilder med "kändisar" för jag brukar känna mig som ett stort fån, och oftast inte intresserad. Men denna ville jag inte missa

Han var gladare och charmigare än vad jag väntat mig. Tror ändå inte likat många går fram till honom som Johnny Depp tex :-)När filmningen var klar stod han kvar och tittade på mig. Med ett ett leende kom han fram, gick ner på ett knä, tittade mig djupt i ögonen, och berättade att det var kärlek vid första ögonkastet. Drog fram en ring, och frågade om jag vill bli hans fru.
Yes, yes I do Jake, sa jag. Så nu gifter vi oss i Juni.

Okejrå, nej, jag ljög i slutet..men allt innan är sant :-)

5 kommentarer:

 1. Haha! Vilket fantastiskt slut!! Rolig läsning minsann! Mer av den varan!!
  Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Mäh, trodde det var sant först! :) TÄnkte att detta har du inte sagt till Pallo

  SvaraRadera
 3. Best ever!! Väntar på min inbjudan.

  SvaraRadera
 4. det va ju det jag sa!! Du skulle hitta nån där!!/moster

  SvaraRadera
 5. Underbart! haha! Jäkligt avis just nu :/ tokälskar den serien...o Jake hehe <3

  SvaraRadera